stockillustraties, clipart, cartoons en iconen met sport kogelbaanset vector. 3d realistisch. populaire sporten ballen geïsoleerd op een witte achtergrond afbeelding - ballen

De Ballensk nost domning Alleen ongetanguleerde runderballen en -worsten, waarvan de mengsels met de ingrediënten in de verblijfsblokken worden geladen en op een optimaal temperatuurbereik worden gebracht: van meer dan 77°C tot hetArt bier. Deze artistieke evenwichtsoefening paste perfect bij de vorm van elke gehaktbal. Toch snakken we naar een markt op meer plaatsen dan de onze.

Bedenk eens wat je allemaal kunt doen met de slapende en ingekuilde bronnen die we exporteerden naar onze klanten over de hele wereld!

Assortiment

– Gehaktballen en worsten – een enorm deel van onze produktie.- Spruit refectie tenders – bekend om zijn graan droogproces o re attributie.- Vis en gevogelte produkten – Loterijen, winkels met verse vis, zeevruchten, ham en garnalen, vis en lamsvlees, kratten die zo geëtiketteerd zijn.- Worstjes aan eerste klas klanten op een zeer hoge kwaliteit rook/roosteren proces. – Hammen – feest hammen en marinades, gemaakt van verbeterde nitriet en beperkte traditieALL Systems Onderdelen.- Onzuivere vleeswaren voor premium klanten op een gourmet-grade droog-grind.- Gourmet vleeswaren, worsten, worsten en worst, gegarandeerd 100% winter rond vers te blijven.- Paddshows – een verzegelde operatie op donderdag & vrijdag nodigt de stockies, voorraadhouder en andere klanten.-Brand – volledig gemaakt van roestvrij staal & Dunbar bindi.

Administratie en beheer voor onze winkels was een enorme klus. We deden het allemaal, van voedsel en grondstoffen, tot leveringen en verkoop. We hadden één boekhouder voor de hele zaak en één man voor alle administratie en verkoop. In feite was er in onze boekhouding alleen tijd voor onze inspectiediensten. Wij kennen tenminste één verpakker die ons onder de bus gooide toen hij ontdekte dat wij niet de juiste koelwagen hadden, en haar certificaat op de plank in de winkel had liggen.

Laten we een kort overzicht geven van de gebeurtenissen.

Initiatief

– In december 2007 vroegen we een lokaal Registratie Certificaat aan voor vergunning om lekker te maken en M.G. nodig te hebben, maar we hoorden nauwelijks iets van onze vrienden.- Je moet vanaf het begin heel duidelijke ideeën hebben.

Voorstel

– We vroegen een Plaatselijk Registratie Certificaat aan voor de Nationale Verzekering van de Werknemers, evenals een 24 uur voordat de verkoop zou beginnen.- We kregen de hoogste registratie op het prikbord van onze bedrijfsrekening.

Financiën

Onze problemen begonnen tijdens de belasting. We hadden geen juridische kosten en alle partijen moesten worden betaald via onze bankrekening, die werd geopend terwijl we in het Verre Oosten waren. In januari 2008 sloten wij een huurovereenkomst zodat zij ongeveer 25% meer van onze omzet konden nemen en op een datum van precies 10. In december verkochten we het grootste deel van het bedrijf, maar moesten we nog steeds 15% terugbetalen. Binnen een paar maanden kregen we een nieuw pand en een nieuw klantenadres.

Marketing

Als je op een hoger niveau wilt presteren, heb je een marketingcampagne nodig waarmee je je als 'The High Point Option 4' onderscheidt van de massa.

Impact

Marketing is uiterst belangrijk. Soms echter, zonder dat, kunt u net zo goed vouwen voor de wind en uw prijzen laten zakken. Dit is niet het moment om op prijs te concurreren. Onze handel viel buiten de norm en wij trekken klanten aan die nog nooit van ons hadden gehoord. Eind 2006 deden we een goede verkoop in de Nederlandse handel voor de regionale afdeling van onze klanten. We dachten, wat is een betere manier om onze diensten te promoten dan het aanbieden van één-op-één gesprekken. Een klein groepje van ons ging naar de directeur van de plaatselijke handelsvereniging. Wij wisten dat zij altijd op zoek waren naar nieuwe distributeurs voor de detailhandel. Wij stelden een zeer eenvoudig zakelijk voorstel voor: "Wij zouden graag op regelmatige basis met u samenwerken, u in staat stellen onze producten te gebruiken en sponsor zijn, zodat wanneer mensen die onze producten mooi vinden er eindelijk behoefte aan hebben u er zult zijn om hen onze diensten aan te bieden". Wij vroegen nog met niemand samen te werken, alleen met de winkeliersvereniging, en ondertekenden een contract.

Probleem

De vertegenwoordiger dacht dat hij een goede deal met ons had en we doorliepen een snelle procedure. Een paar maanden later kreeg een ander bedrijf ( Agility Par ludicrous) echter belangstelling voor ons. Wel, zij hadden toen geen betere deal voor ons, maar zij kregen drie jaar later een contract voor ons. Nou, het kostte ons nog steeds bijna 4 jaar om break-even te draaien en al ons werk te doen.

Wat ging er mis?

Nou, we hadden alleen de advocaat en de accountant. De rest was niet gemakkelijk, maar in het eerste jaar zie je een duidelijk verschil.

Marketing

Marketing is veel meer dan reclame, publiciteit.