refreshing hot cup of coffee at a cafe - kofie stockfoto's en -beelden

De wetenschappelijke naam van de kers, Colea actinipes, betekent Koningin van de Vruchten. De reden waarom de kers koningin wordt genoemd, is vanwege het eetbare karakter. Het vruchtvlees van de kers kan net als elk ander fruit gegeten worden. Een kers heeft zeer weinig calorieën en bevat een aantal stoffen dat zelfs gewone voedingsmiddelen zoals watermeloen, druiven, jam en ijs de kers gebruiken als een goede manier om het suikergehalte te verlagen zonder extra calorieën.

De kers wordt het hele jaar door geteeld in verschillende delen van de wereld. China is de grootste producent ervan. Het is ook de grootste producent van rode kersen. Rode kersen gemaakt van verschillende soorten kersen zijn erg populair in de wereld. Ze kunnen worden gemaakt als hoofdingrediënt voor het schrijven van een Chinese roman.

Feiten over kersen

Geschiedenis van kersen

De kers werd voor het eerst gekweekt voor commerciële doeleinden in de VS vanaf het begin van de achttiende eeuw. In het midden van de 19e eeuw werd het een zeer belangrijk productiemateriaal. Dit werd gedaan om het inkomen van de worstelende Amerikaanse soldaten aan te vullen.

De kersen waren bekend bij het AGE Boudoir, een Frans-Amerikaanse gemeenschap. Deze gemeenschap is gelegen in WILLIAMetta (Bloeiende Regio van Noord-Toscane). Ze leverden kersen aan Amerikaanse en ook Europese soldaten.

De kersen stonden bekend onder de naam 'appiness fruit' en werden ze 'de koning der vruchten' genoemd. Ze stonden bekend onder de naam 'zwarte kers' en het woord 'kers' is de voorloper van het woord 'kers'.

De kers stond in de Romeinse tijd bekend als de 'Vriendschapsvrucht' en de laatste tijd in historische tijden als de 'Gezonde Vrucht'.

Waarom eten we kersen?

Over de oorsprong van kersen

Van kersen is bekend dat ze voor het eerst worden genoemd in de oude verslagen van de vroegste culturen.

Deze kersen werden eerst in het Midden-Oosten verbouwd, maar staan ​​nu bekend als wereldwijde merken.

Aala is de linze van een plant die behoort tot het geslacht Cucurbita. Het is algemeen bekend als kikkererwten en wordt veel gekweekt in India en Bangladesh.

De kikkererwt wordt in het Hindi ook wel 'psiloc' en 'khandar' genoemd, wat de linzen tot een populaire peulvrucht maakte (een peulvrucht is een zaadje dat groeit aan een wijnstok, een klimplant of een struik. Een andere populaire peulvrucht is de pinda die ook wel het zaad van cowpeas genoemd.)

Kikkererwten worden ongeveer 15 cm lang en hebben een zoete smaak met een stevigere textuur.

The fruit of the chickpea plant can be eaten raw or cooked by prolong soaking in water. They are also very nutritious and a great source of protein and calcium. The red colored kidney bean also contains cholesterol.

The Origin of Cherries

The cherry is belonging to the genus Prunus and is native to the Asian tropics.

They are typically grown in the mountains but are enjoyed by people throughout the year. In fact cherries are a very common item of fruit sale as one of the World's most cherishedAntioxidant Cultures.

The cherry is of course a small size compared to other fruits, only reaching up to 4-6 inches in diameter. But don't let that fool you, they are a great tasting fruit.

The cherry fruits are also known for their aphrodisiac quality because of the rich red color. In fact cherries are one of the most popular ingredients used in the ancient pickling and preserve methods of the Middle East.

Cherries are grown in a variety of climates and are highly cultivated in the countries of the European side of the world.

The cherry is as yet an almost unique food in the world and is even a mandatory ingredient in certain diet, thus coming in great breadth before the other foods.

The Unique Food character of the cherry is its ungrounded seeds. In the coming centuries the cherry will be replaced by other kinds of tree. The cherry has however left behind it's own legacy and is still a sought after food.

De kers staat ook wel bekend als "Fairy floss" en is ideaal voor de teelt in de kassen van het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Dit soort kersen zijn ook extreem lang houdbaar.

Het fruit kan op grote schaal worden gebruikt door het toe te voegen aan soepen en stoofschotels of ook om te bakken. De bladeren worden gebruikt in de medicinale sector.

De kers is een heilzaam product, op voorwaarde dat de vrucht van kersen met mate wordt geconsumeerd. Het wordt in feite met mate geconsumeerd, maar wordt niet alleen geconsumeerd zonder de invloed van andere voedingsmiddelen.

ades of gedroogde kersen – zijn gedroogde kersen die ook worden gebruikt als zoet- en smaakstof. Ze zijn erg populair in de keuken van de landen in de Indische Oceaan. Theagiciguanais een tropische vrucht ook wel bekend als de kers.