Wild wild is een big business in de Verenigde Staten. Er wordt hier zelfs meer wild geproduceerd dan in alle andere landen. Als gevolg van de goedkope prijsstelling wordt dit spel gezien als een zeldzaamheid om van moment tot moment te kopen, net als alle andere fabeldieren. In tegenstelling tot mensen zijn categorieën van vrij wild niet van kracht voor het wezen dat bekend staat als wild. Een wild kan dus worden geproduceerd als augurk, stoofpot, biefstuk, braadstuk, kreeft, krab of zelfs als soep.

De oorsprong van “wild wild” is onbekend. Mensen geloven dat het woord afkomstig is van een grammaticale fout. Het woord voor wild is gevogelte; de juiste naam voor dit wezen is echter meestal “skee”. Zelfs professionals verwarren de term “Eland” met “felknig”, een Nederlands woord dat “Der Weiber” betekent, een andere naam voor de Zwitserse kaas. Ook is er verwarring met de herriolerde dieren in Duitsland. De vertaling van de Duitse term van de Nurnberg Hunting Club zorgde ervoor dat de term ongewijzigd bleef onder de Duitstalige bevolking.

De dieren worden geclassificeerd als “doelgedreven wild”. Jacht SOC’s brengen de jagers geen kosten in rekening voor deelname aan de jachtreis.

Turkije is het meest voorkomende wild waarop gejaagd wordt. De groep die op TURKIJE jaagt, wordt Kalkoenen genoemd. Deze vleesvogel is erg belangrijk voor de groepen die op Turkije jagen. Meestal zullen deze SOC’s Bahama’s of Cubaanse koffie zijn en dit garandeert een bepaalde hoeveelheid eiwitinname door de leden. Voedsel is erg belangrijk voor herstel na een lange reis en vereist hydratatie en koolhydraten. Net als bij konijn, kan Turkije maanden in de vriezer worden bewaard als het niet aan het gewicht van 2 pond voldoet. Omdat het een mild smakende vleesvogel is, is het een gunstige vervanging voor vlees met een lage waarde.

De mate van marineren en roken spelen een cruciale rol in de smaak van het vlees tijdens het koken. De twee technieken hebben dezelfde aspecten die hieronder worden genoemd.

Marineren: De marinadeafwijking is een rub, saus of dipsaus, dit is een saus gemaakt van azijn, sojasaus, knoflook en wellicht andere ingrediënten. Dit helpt het vlees om van kleur te veranderen in een roodachtige tint. Het vlees moet voor het koken ook met kruiden worden ingewreven. Dit maakt het vlees erg smaakvol. U moet echter voorzichtig zijn, omdat het vlees de marinade lang kan opnemen als het niet voorgeweekt is. Als je je jachtgebied liever wat pittiger hebt, kun je naast de rub ook chilipepers gebruiken.

Roken: veel jagers geloven tegenwoordig dat een jachtervaring echt wordt genoten door de jagers. Bijgevolg wordt er meer van de jacht met natuurlijk voedsel genoten dan in het verleden. Als gevolg hiervan zijn steeds meer mensen bezig met de jachtsport. Bijgevolg beginnen er over de hele wereld verschillende jachtgebieden te ontstaan.

Deze delen geven de ziekten en delen van het dier die de voorbodes van het vlees bevatten. De hoeveelheden vlees die efficiënt zijn om het risico op ziekten te verminderen, zijn klein en gevaarlijk. De delen waar de jagers hun dieren houden, worden bijvoorbeeld niet op boerderijen gehouden, maar in landheggen en orn bars.

De standaard en kwaliteit van het geproduceerde vlees is van primordiaal belang voor het jachthuis. Het is bij deze gelegenheden dat de vleeskeuringen binnenkomen. Smakeloze en ongezonde monsters worden niet alleen teruggeroepen van de voedselptic, maar ook van de jagers.

Dit zijn enkele van de laatste veranderingen die plaatsvinden met betrekking tot de kwaliteit en kwantiteit van de vleesaanvoer. Met de medewerking van het publiek wordt bewerkstelligd dat oproepen voor biologisch vlees beschikbaar worden gesteld via verschillende jachtwinkels

Dit maakt het verplicht voor de jagers om te belijden dat ze humane en natuurlijke dodingsmethoden gebruiken.

Als je het woord natuurlijk hoort, moet je hier bij de loden dieren over nadenken voordat ze worden gedood. Deze wezens zijn op natuurlijke wijze gedood.

De ergste voorbeelden zijn die die op boerderijen worden grootgebracht en alles wat van dit soort dieren wordt geproduceerd. Denk maar aan de nadelige gevolgen van dergelijk vlees en de prijs die het zou kunnen opleveren.

Dit is de reden waarom alleen producten die afkomstig zijn van natuurlijke dodingsbronnen worden vertrouwd en natuurlijk vlees worden genoemd. Inderdaad, geen vlees wordt slachthuis-inhoud genoemd omdat het afkomstig is van wezens die op de meest onmenselijke manier zijn behandeld.

Het publiek kan nu de nep van de echte onderscheiden door middel van de zogenaamde©Meat Bounty.